LAULJATAR RENATE JA RÄPPAR AG ANDSID VÄLJA LAULU “SEE ON SUVI”

Eesti Laulul osalenud lauljatar Renate ning üha enam populaarsust koguv räppar AG andsid üheskoos välja uue laulu “See on suvi”.

“Laul sündis juba mitmeid aastaid tagasi ning jäi siis sahtli põhja,” räägib Renate. Ta jätkab: “Tundsin pikalt, et laulust on veel midagi puudu ja üritasin sinna ise mingeid salme juurde mõtelda, aga see polnud päris see mida ma ootasin. Seejärel tekkis mõte kaasata laulu hoopiski mõni räppar. AG on praegu noorte seas väga populaarne ning oskab ka väga hästi sõnu seada, seega tundus tema sinna ideaalne valik. Peale loo valmimist filmisime laulule eelmise suve lõpus ka video.”

Laul pärineb Renate äsjailmunud albumilt “Millennium”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.