GETTER JAANI RÕÕMUSTAB NELJAPÄEVAL FÄNNE UUE SINGLIGA

Hiljuti telesaates “Maskis laulja” osalenud lauljatar Getter Jaani laadis sotsiaalmeediasse üles foto, mille järgi võib aimata, et tal ilmub neljapäeval uus singel.

30. aprillil ilmavalgust nägev laul kannab pealkirja “Mitu mind”. Alles selle kuu alguses nentis 27-aastane Getter Jaani Star FMi hommikuprogrammis, et ta ei ole juba ammu uut muusikat avaldanud. “Aga! Mul on kõik valmis. Eks asjad on viibinud, aga ma arvan et juba päris varsti saan ma teid üllatada.”

Getteri eelmine singel “Võta mul käest” ilmus 2019. aasta veebruaris. Üllatuslikult hääletati laul alles selle aasta 17. aprillil Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 esikohale. Praegu asub lugu pingereas 3. positsioonil.  

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.