SUPERNOVA VIDEOSINGEL “PROOVIDA VÕID”

Foto: Atko Januson

Ansambel Supernova avaldas laulu nimega “Proovida võid”, mille muusika autor on Rainer Michelson ja sõnad kirjutas Felix Kütt.

“Arvestades hetke keerulist aega, kus inimestel on mõistlikum kodus olla, siis unistus paremast, millal saab jällegi vabalt liikuda, on vägagi tervitatav,” kommenteerib bänd. “Hea on, kui sul on võimalus olla selline, nagu sa soovid olla, proovida asju, mida sa tahaksid proovida ja minna sinna, kuhu sa sooviksid minna. See ongi vabadus. Ikka on keegi, kes soovib teiste vabadust endale kahmata ja siis määrata, mida teised võivad soovida, millest unistada, millised olla. Vabadust on vaja märgata, sellest aru saada ja kaitsta, niikaua kui vähegi võimalik.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.