OUU UUS VIDEO TAASLAVASTAS RUHNU KARU SAAGA

Aeg-ajalt värvikate singlite ning videotega üllatava indie-bändi Ouu värskeim pala “Mystical Island” on vanakooli psühhedeelne rokk-kummardus Ruhnu saarele, mida toetab sündmusterohke muusikavideo!

2019. aasta suvel looduskaunile Ruhnu saarele bändilaagrit pidama läinud ansambel Ouul tiksus ühtaegu kuklas mõte kasutada Ruhnu eripärast loodust ära ka ühe vägeva muusikavideo tegemiseks.

Laulu “Mystical Island” kondikava sai paika loksutatud just idüllilisel saarel. Video ise võeti üles sisuliselt ühe päevaga enne Ruhnu saarel toimunud meeleolukat sadamakontserti kohalikele ning Läti purjeregatis osalenutele. Video autoriks on ansambli kauane tuttav ning sõbrabändi Mees Inc. ninamees Frank-Leander Sapego.

“Olime mõni aeg enne Ruhnule minekut leidnud Humanast kogu bändile neli tumelillat ülikonda, mis maksid kokku kuskil 3 eurot. Vaimustusime oma uuest väljanägemisest ning teadsime juba enne Ruhnule minekut ette, et nende ülikondadega peame seal kaunil saarel midagi ägedat filmima,” sõnas ansambli bassist Jaan Sinka.

“Need tumelillad ülikonnad mõjusid tõelise inspiratsioonina,” tunnistas bändi kitarrist/vokalist Tiit Liblik. “Mõjusime ülikondades esinedes sellise täiesti teisest ajastust pärit ansamblina, kohati nagu igikestval nõukaaja tuuril olev punt. Vanematest bändidest innustatuna hakkas peas suhteliselt lihtsalt jooksma ka värviline ning kontrasteloov meloodia, mis osalt võiks ajastu poolest platseeruda kuhugi sinna kuuekümnendatesse.”

Muusikavideo väljaandmisega ansambli Ruhnu-saaga aga ei lõppe. “Kuna Ruhnu saarel sattusime iga päev uutesse seiklustesse, mis jäid ka filmilindile, on oodata õige pea ka Ouu esimest lühidokumentaalfilmi, mis on tõeline ood Ruhnu saarele ning selle toredatele inimestele,” sõnas ansambli vokaali- ja kidramees Hyrr Innokent Vainola.

Samaaegselt annab ansambel viimaseid lihve järjekorras neljandale plaadile, mis on plaanis välja anda veel käimasoleva aastanumbri sees.

 

Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.