ELMARI TOP 10: KÕIGE MAGUSAMALE KOHALE HÄÄLETATI KARL-ERIK TAUKARI SUVEHÕNGULINE LAUL “KUULE”

Raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabeli pani sel nädalal kinni Karl-Erik Taukari suvehõnguline hitt “Kuule”, mis asub pingerivis viiendat korda. Koos Taukariga mahutasid end esikolmikusse veel ka ansambel Trad.Attack! ja muusik Tanel Padar.

31-aastane Karl-Erik Taukar on rääkinud, et veebruari lõpus Eesti Laulu finaalis esitletud lugu “Kuule” kirjutades hakkas tal kohe pilt silme ees jooksma. “Kuna olime bändiga esinema minemas Bali saarele, kus toimetavad eestlastest videomeistrid Juhani ja Katri, oli pilt selge – sealne ere päike ja sinine meri tuleb kaamerasse püüda. Mul on hea meel, et video lõpptulemus peegeldab hästi loo suvist võnget, saadan selle looga tervitused kõigile kaas-suveigatsejaile!”.

Laulu sünni juures oli kokku lausa kaheksa inimest – autoritena on ära märgitud Eric Kammiste, Karl-Erik Taukar, Stig Rästa, Fred Krieger, Ago Teppand, Vallo Kikas, Kerli Kivilaan ja Markkus Pulk. 

Raadio Elmar tabeli teisele kohale hääletati seekord eelmise korra liider – folgitrio Trad.Attack! lugu “Tehke ruumi!”, mis suutis tipus püsida vaid ühe nädala. Kas sellel lool on jõudu esikohale tagasi trügida? Eriti kui arvestada, et järgmise nädala tabeli üheks võimalikuks uueks tulijaks on ansambli aktuaalne singel “Armasta mind”, mis valmis koos Vaiko Eplikuga. Eks näis!

Esikolmiku viimaselt platsilt leiame Tanel Padari repertuaari kuuluva laulu “Sinu aeg”, mille muusik kirjutas koos Púr Múddi liikmete Oliver Rõõmuse ja Joonatan Siimaniga. Muide, värskes Eesti lugude edetabelis asus võistlustulle ka Taneli õde Gerli Padar, kelle esitatud “Abielunaise blues” paikneb kaheksandal kohal.

 

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (11. aprill):

1 (2) [5] Karl-Erik Taukar “Kuule”
2 (1) [10] Trad. Attack! “Tehke ruumi!”
3 (5) [4] Tanel Padar “Sinu aeg”
4 (3) [7] Ewert Sundja “Sipsiku laul”
5 (7) [2] Angus “Mees, kes keerutanud plaati”
6 (4) [4] Uku Suviste “What Love Is”
7 UUS [1] Curly Strings “Mind nad kätte ei saa”
8 UUS [1] Gerli Padar & Cathouse Radio “Abielunaise blues”
9 (10) [2] Jaanus Saks “Petsin end”
10 (8) [7] Maria Stuart “Millest laulab lumi?”

Edetabelist väljas: 1) Traffic “Üks kord veel” (11 nädalat tabelis, kõrgeim positsioon: kolmel korral #1); 2) Regatt “Kohtumine” (2 nädalat, parim koht: #8).

Laulud, mis võivad tabeliga liituda järgmisel nädalal: 1) Marek Sadam & Martin Trudnikov “Me saame sellest üle”; 2) Trad.Attack! feat. Vaiko Eplik “Armasta mind”. 

Saate kordus raadios Elmar pühapäeval, 12. aprillil kell 17.00.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.