NUBLU AVALDAS MUUSIKAVIDEO UUELE SINGLILE “CROISSANTID” JA LUBAB LUGU TASUTA ALLA LAADIDA

nublu (foto: Rauno Liivand)

Räppar nublu avaldas reedel, 10. aprillil muusikavideo uuele loole “croissantid”, kus löövad kaasa Mattias Naan ja DJ Qrx. Et riigis kehtiv eriolukord lõbusamalt mööduks, tegi räppar loo kõigile fännidele kättesaadavaks ja seda saab tasuta alla laadida aadressil www.nublufy.ee/croissantid.

Eriolukorra ajal sündinud muusikavideos on parajasti käimas demovõistlus “Karantiini Kunn 2020”, mida viib läbi Mattias Naani kehastatud raadiosaatejuht. Esimene võistlusele laekunud demo kannab nime “croissantid” ja pärineb nublu sulest. Selle toimetas kontaktivabalt raadiosse kuller, keda mängib DJ Qrx. Kõikide muusikasõprade rõõmuks teeb videos üllatusetteaste ka tuntud eesti muusik, kes erinevalt räpparist suusaprillide tagant enda nägu näitab.

“croissantid” muusikavideo filmiti üles 2+2 reegli alusel. Režissööriks on nublu ise ning operaatori rollis oli Robert Parelo, kes on räpparit läbi kaamerasilma jäädvustanud alates tema karjääri algusest. Muusikavideo valmimisele aitasid kaasa DPD, Ballzy, Hawaii Express ja IDA Raadio.

nublu järgmised planeeritud esinemised on 23. juunil Pühajärve Jaanitulel, 4. juulil SUME Festivalil ja 10. juulil Beach Grindil. Räppari tegemistel saab silma peal hoida Facebooki ja Instagrami vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.