TRAD.ATTACK!’I PLAADIESITLUSKONTSERT LÜKKUB 26. SEPTEMBRILE

Trad.Attack!’i uue albumi “Make Your Move” esitluskontsert Saku Suurhallis, mis pidi toimuma 23. mail lükkub sügisesse ja toimub 26. septembril. Bändi samanimeline uus album ilmub plaanipäraselt juba 17. aprillil.

“See kontsert on suurim asi, mille bändiga kunagi ette oleme võtnud. Eesti esimene 360-kraadine lava tuhandete pealtvaatajate ja kümnete kaasesinejatega, iga lugu omaette vaatemäng. Just nii me seda ette kujutame, kuid 23. mail esinedes peaksime tegema oma plaanides järeleandmisi ja seda me teha ei raatsi,” selgitas edasilükkamise otsuse tagamaid Jalmar Vabarna. “Kontsert peab tulema täpselt nii võimas, kui oleme iseendale ja oma fännidele lubanud. Kõik see nõuab aga ka palju ettevalmistust ja proove nii bändi kui taustajõududega. Peaksime olema nendega juba algust teinud, kuid lähinädalatel ja kardetavasti kauemgi seda teha ei saa,” lisas ta.

Kõik 23. maiks ostetud kontserti piletid kehtivad ka 26. septembril, kuid alates tänasest on võimalik soovijatel need 14 päeva jooksul (kuni 24. aprillini) Ticketeri tagasimüügiplatvormi kaudu ka tagasi müüa.

“Me väga loodame ja ootame, et kohtume kõigi piletiostnutega, sõltumata sellest, et kontsert toimub pisut hiljem, aga arusaadavalt ei pruugi uus kuupäev kõigile sobida. Teistele piletiostnutele aga üks soovitus: oota otsustamisega hetkeni, kuni meie album on väljas ja saad seda kõike, mis Suurhallis juhtuma hakkab, kuulata!” rääkis Sandra Vabarna.

Trad.Attack!’i uus album “Make Your Move” ilmub plaanitult ning on alates 17. aprillist kõigile kättesaadav. Kõige kindlam ja kiirem viis see endale ka füüsilisel kujul – nii CD, vinüüli kui kasseti kujul – saada, on teha tellimus bändi koduleheküljel.

Trad.Attack!’i videopöördumist näeb bändi Facebookist siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.