KANAL 2 MUUSIKATABELI EESTI TOP 10 TIPPU RONIS TAGASI ANSAMBLI TRAFFIC LUGU “ÜKS KORD VEEL”

Viieliikmelise poprokk bändi Traffic singel “Üks kord veel” haaras suurel reedel oma kolmanda esikoha Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelis Eesti TOP 10. Laul on tabelis veetnud 15 nädalat ja on selle tulemusega pingerea veteran. 

Singli “Üks kord veel” autorid on Victor Crone, Fred Krieger, Vallo Kikas ja Stig Rästa ning loo novembris 2019 avaldatud muusikavideo, mida on YouTube’is vaadatud üle 383 000 korra, tegi Hindrek Maasik.

Ansambli Traffic solist Silver Laas on kommenteerinud, et laul sündis Trafficu lugude kirjutamise laagris ja seda ei loodud spetsiaalselt konkursi Eesti Laul 2020 jaoks, kus lugu saavutas kõrge viienda koha. 

Loo sisu kommenteeris Laas järgmiselt: “Peale lahkuminekut hakkad kahtlema, kas see oli ikka õige otsus. Mõtled, et kui oleks üks kord veel koos, oleks ehk selgem see pilt. Samas üks kord veel on ka see, et Stig [Rästa] on Trafficuga üle mitme aasta [Eesti Laulu] laval.” 

Eesti TOP 10 teisele platsile tõusis viie koha võrra ansambli Black Velvet ja laulja Koit Toome ühiselt esitatud “2020”, mis on järjeks Laura Põldvere 2011. aastal ilmunud samanimelisele loole. Laulu autor Sven Lõhmus: “”2020” on laul sellest kui hästi suudame tulevikku mõtestada. [Eelmise] aastakümne alguses kui selle laulu kirjutasin, lootsin, et need sünged tuleviku pildid täide ei lähe ja inimlikud väärtused püsivad. Õnneks on nii ka läinud. Black Velveti ja Koit Toome uusversioon räägibki nendest inimlikest väärtustest ja meie tulevikust ehk lastest.”

Eelmise nädala “Reporteri” musatabeli võidumees, Tanel Padari esitatud “Sinu aeg” langes seekord kaks astet allapoole ning on nüüd paremusjärjestuses kolmas. Selle loo teksti kirjutas Aapo Ilves ning muusika autorid on Tanel Padar, Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman.

 

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (10. aprill):

1 (2) [15] Traffic “Üks kord veel”
2 (7) [12] Black Velvet & Koit Toome “2020”
3 (1) [5] Tanel Padar “Sinu aeg”
4 (5) [4] Egert Milder “Georgia (On My Mind)”
5 (3) [2] Curly Strings “Mind nad kätte ei saa”
6 UUS [1] Dramamama “Here for a Moment”
7 (4) [7] Jaagup Tuisk “Beautiful Lie”

8 UUS [1] Trad.Attack! feat. Vaiko Eplik “Armasta mind”
9 UUS [1] Kaisa Ling Thing “Ookean”
10 (6) [3] Wild Disease “Petsin end”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

∙ Antsud “Tähestik”
∙ Getter Jaani “Võta mul käest”
∙ Metsakutsu “Ebakindluse kuningad”

Järgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin.

Täpselt aasta tagasi asus Eesti TOP 10 pingerivi juhtima Victor Crone eurolugu “Storm”. Kaks aastat tagasi oli tipus Tanel Padari singel “Soovin head”, 2017. a. Terminaatori “13 sammu” ja nelja aasta eest Kerli laul “Feral Hearts”. Kuna Kerli lugu me siin hiljuti juba kuulasime-meenutasime, siis kõlagu täna 2016. a. tabelist kuuendaks hääletatud laul:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.