PÚR MÚDD KUTSUB INIMESI ÜLES SAATMA NEILE ENDA REISIVIDEOID

Púr Múdd (foto: Liina Notta)

Elektroonilise muusika duo Púr Múdd toob 3. aprillil inimesteni oma uue singli “Get Away”, millele tahavad luua muusikavideo koostöös nende kuulajatega.

Púr Múddi koosseisu kuuluvad Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman. Aasta alguses ilmus koosseisult lugu “Ooh Aah”, millele andis esimest korda vokaali duo liige Joonatan ning millega nad esinesid ka Eesti Laulu finaalis.

Järgmisel reedel, 3. aprillil ilmub duolt koos Andreas Poomiga selle aasta teine singel “Get Away”, millele nad tahavad koostöös oma kuulajatega teha ka muusikavideo. Púr Múdd kutsub selle tarbeks inimesi üles saatma neile enda reisivideoid.

“Kuna praegusel ajal on reisimisvõimalused piiratud, siis tahame oma uuele loole teha mõnusa video, kus inimesed saavad meenutada nii oma varasemaid reise kui ka unistada uutest sihtkohtadest,” ütles Rõõmus.

Ülekutse kohta saab lähemalt lugeda Púr Múddi Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.