HORROR DANCE SQUAD AVALDAS UUE SINGLI KOOS MUUSIKAVIDEOGA!

Foto: Alina Birjuk

Eesti modernse metali bänd Horror Dance Squad avalikustas oma esimese muusikavideo sel aastal, mis annab märku uuest ajajärgust bändi jaoks. Kuuldatavasti on õige pea ka lisa oodata.

Horror Dance Squad on alati püüdnud edastada positiivsuse ja lootuse sõnumit žanris, mis tihti räägib pigem süngematest teemadest. Lauljad Karl ja Ian ei häbene siiski oma laulusõnades tegeleda ka raskete ja isiklike väljakutsetega. “Laulusõnade kirjutamine ja muusika tegemine on alati olnud minu teraapia – see on see, kuidas ma keeruliste teemadega hakkama saan,” tunnistab Ian, “Metal– ja punkmuusika on ideaalsed platvormid, et väljendada võimsaid emotsioone, mis kaasnevad elu raskema küljega silmitsi seismisega ning viimasel ajal on meie elus olnud mitmeid väljakutseid, mida läbi töötada.”

“Party All Life Till Our Souls Go Home” räägib otsingutest segastes oludes ja ebakindluses, et leida mingit suuremat mõtet meie eesmärgi üle ning ärgitab kuulajal võtma kontrolli oma enda elu üle. “Olenemata sellest, kui palju on inimesel endasse usku, jäävad siiski paljud asjad kahtluse alla. Meie ülesanne on sel hetkel teha kõik selleks, et selles olekus kõige paremini hakkama saada ning elada täisväärtuslikku elu,” selgitab Karl.

 

Nagu paljud teised bändid, on ka Horror Dance Squad pidanud ära jätma mitmeid kontserte, kuid nende asemel antakse juba 28. märtsil veebikontsert otse stuudiost. Uuri lisa Facebook’i ürituse lehelt

Tulevased kontserdid:
∙ 28. märts: Live From Studio, FB & YouTube LIVE
∙ 25. aprill: Helsinki, Finland, Circus
∙ 20. juuni: Käbliku, Estonia, Beer Camp & Rock’n’Roll
∙ 13. juuli: Vikings Village, Estonia, Barbar Feast 2020

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.