UUS TEGIJA: KHAI AVALDAS KOLMANDA SINGLI “WHO ARE YOU”

Foto: Liisa-Ingrid Kerson

Elektroonilise popmuusika artistil Khai ilmus täna kolmas singel “Who Are You”, mille puhul on tegemist artisti viimase singliga enne täispika albumi avaldamist.

Kuigi singel sündis juba sügisel koos kahe esimese looga, sai see värske kõla alles hiljuti ja seda tänu koostööle Audioholicu (Sander Maimik) ja Velle Tammega. Just seetõttu on võrreldes eelmiste singlitega seekord suurem rõhk produktsioonil. Khai iseloomustab uut singlit kui sõnade poolest väga minimalistlikku, aga samas sügavamõttelist pala: “Lugu räägib soovist leida endas see osa, mis oskab iseennast armastada. See küsib, kes sa oled praegu ja kelleks oled saamas?”

Khai esimesed kaks singlit on “Play You” ja “Mad”, millest esimene on juba sügisest saadik Eesti raadiojaamades kõlanud. Lisaks lõi DJ Audioholic Khai esimesest singlist DnB remixi, mida saab kuulata SIIT.

Khai ehk Kristel Kolkaneni muusikaline teekond sai alguse 9-aastaselt, mil ta alustas klaveriõpinguid. Hiljem asus ta õppima kompositsiooni Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis, kus märgati ka tema andeid heliloomingus. Nimelt võitis ta 2015. aastal “Noor helilooja” konkursi muusikapalaga “Kuma”, mis on kirjutatud akordionile ja saksofonile ning sisaldab Türgi rahvaviise. Praegu jätkab ta õpinguid Taavi Paometsa juhendatud muusikaproduktsiooni erialal.

 

Laul SoundCloudis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.