NOORE DIRIGENDI EDMAR TUULE KONTSERT “NOORUSE VÄGI” LÜKKUB AASTA VÕRRA EDASI

Vastavalt Eestis kehtestatud eriolukorrale lükatakse aasta võrra edasi Edmar Tuule kontsert “Nooruse vägi”. Uueks kuupäevaks on 24. märts 2021 Estonia kontserdimajas. Piletiostjatega võtab muudatuse teemal ühendust Piletimaailm.

“See, mis juhtub praegu kultuurivaldkonnas, on äärmiselt kahetsusväärne ja selle mõjusid majandusele näeme ilmselt õige pea. Samas peame aru saama valitsuse otsusest ning sellest lähtuvalt olen ka ise plaanid ümber mänginud ning proovin finantsilisest kahjust välja tulla,” sõnab korraldaja ning dirigent Edmar Tuul.

Kontsert “Nooruse vägi” toimub 24. märtsil 2021. aastal ning algsete esinejate ning repertuaariga. Tuul lisab: “Samas ei tea, äkki tuleb aasta jooksul veel mõni põnev mõte, mida soovin teostada. Noorus ja vägi on meis ju alles ning hetkel tekib korraks hetk, kus vaadata endasse ning oma soovidesse.”

Piletimaailm võtab ühendust praegu piletid ostnud klientidega ning teavitab neid muudatusest.

“NOORUSE VÄGI”: 

  • 24. märts 2021 kell 19.00 Estonia kontserdisaal
  • Piletid Piletimaailmast 15€
  • Üritust korraldab: MTÜ Kõrvale pai, Eesti Sümfooniaorkestrite Liit
  • Üritust toetavad: Eesti Kultuurkapital, Tallinna Kultuuriamet, Kultuuriministeerium

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.