ANSAMBLI TRAFFIC HITT “ÜKS KORD VEEL” ASUB TEIST NÄDALAT JÄRJEST KANAL 2 MUUSIKATABELI ESIKOHAL

Foto: Jake Farra

Maagiline reede ja 13 on õnnelik päev ansamblile Traffic, kelle singel “Üks kord veel” särab teist korda Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabeli Eesti TOP 10 tipus.

Veebruari viimasel päeval saavutas “Üks kord veel” konkursi Eesti Laul finaalis viienda koha. Ansambli Traffic lugu, mille autorid on Victor Crone, Fred Krieger, Vallo Kikas ja Stig Rästa, asub praegu esikohal ka raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelis.

Kui Eesti Laulu finaalist juba juttu tuli, siis just seal esitles oma uut singlit “Sinu aeg” muusik Tanel Padar. Kanal 2 edetabelis alustab laul uue tulijana kõrgelt teiselt kohalt. “Sinu aeg” sündis mitmete muusikute koostööna ning katsetati erinevaid vorme. Padar kommenteeris, et talle meeldib flirtida erinevate stiilidega ning lõppversioon on paljuski mõjutatud laulu tekstist, mille autoriks on üle pika aja taas Aapo Ilves. See duo on kirjutanud koos hulganisti tuntud hitte nagu “Ootab veel palju ilusaid maid”, “Tee midagi”, “Võta aega”, “Kuu on päike” jne. Kaks viimast on pärjatud R2 aasta hiti tiitliga. Näis kuidas uuel lool “Sinu aeg” selles arvestuses läheb. Küsimusele, kas aeg on kuidagi eriliselt oluline teema, vastas Aapo Ilves, et aeg on kõige salapärasem stiihia üldse. Aeg on koguaeg. 

Kolmandale kohale hääletasid “Reporteri” vaatajad Black Velveti ja Koit Toome esitatud loo “2020”, mille autoriks Sven Lõhmus. Sama laulu remiks asub positsioonil number 5.

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (13. märts):

1 (1) [11] Traffic “Üks kord veel”
2 UUS [1] Tanel Padar “Sinu aeg”
3 (3) [8] Black Velvet & Koit Toome “2020”
4 (2) [3] Jaagup Tuisk “Beautiful Lie”
5 (5) [2] Black Velvet & Koit Toome “2020 (remix)”
6 (4) [21] Tanel Padar “Tartust Pariis”
7 UUS [1] Karl-Erik Taukar “Kuule”

8 UUS [1] Meie Mees “DiskoBoy”
9 (6) [8] Rasmus Rändvee “Young”
10 (7) [2] Leis feat. Pluuto “DIVA”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

∙ Egert Milder “Georgia (On My Mind)”
∙ Kenneth Rüütli “Tuul”
∙ STEFAN feat. INGA x Gevin x Fredi “Without You” 

Järgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin.

Kui vanu tabeleid uurida, siis selgub et täpselt aasta tagasi juhtis edetabelit Mariliis Jõgeva esitatud “Sinust isu täis ei saa”, aastal 2018 Jüri Pootsmanni singel “Vihmapiisad päikest täis” ja kolme aasta eest Koit Toome & Laura eurolaul “Verona”. Täna võiks aga kuulata lugu, mis oli Eesti TOP 10-ne tipus neli aastat tagasi:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.