EESTI POST-PUNK BÄND PETTUNUD KODANIK AVALDAS NAISTEPÄEVAL JÄRJEKORDSE SINGLI FLOPPY DISKIL

Tallinn-Tartu post-punk trio Pettunud Kodanik avaldas 8. märtsil uue singli “Täna pole tuju meil” ning esitleb seda 10. aprillil Hiiu Pubis, kus esineb ka Sõpruse Puiestee.

Lisaks striimimisplatvormidele ilmub lugu ka limiteeritud koguses floppy diskidel. Tegemist on bändi jaoks juba teise floppyga – esimene ansambli üllitatud diskett ilmus 11. jaanuaril singliga “Täna jälle on rõõmus päev”.

Loos teeb kaasa ka tuntud skenetegelane Kapa, keda teatakse eelkõige bändide Puberteet ning Throcyte tegevuse tõttu. “Kui Karl küsis, kas soovin omapoolse panuse uuele loole anda, olin kohe nõus,” räägib Kapa, ning seletab koostöö protsessi: “Me visioon loo osas ühtis sedavõrd, et salvestusele jäid sisse kohe esimesed ülesvõtted.”

Pettunud Kodaniku kitarrist Karl Korts lisab: “Koostöö Kapaga tuli kergelt, sest oleme sõbrad juba aastaid – ammu enne bändi sündi. Kapa on suurepärane kitarrist ning tema käekiri oli bändi kontekstis väga oodatud. Said ju esimesed loodki Kapa teadmata tema arvutis tehtud.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.