MODERNSET METALIT VILJELEV KODUMAINE BÄND SOLD ANDIS VÄLJA DEBÜÜTALBUMI

Uus kodumaine metalbänd SOLD esitleb oma debüütalbumit “Empty Words” ja verivärsket muusikavideot loole “I Feel No Pain”.

Videot saab kuulata ja näha siit:

Bändi naislaulja Anne Arrak kirjeldab albumit nii: “Läbiv temaatika on tehnikaajastu pahupooled ning võimul oleva eliidi ahnus ja korruptsioon. Tahtsime inimeste tähelepanu pöörata sellele, et nad võiksid rohkem kastist väljapoole mõelda ning mitte muutuda tehnikast liigselt sõltuvaks. Mis puutub muusikasse, siis see on üsna modernne. Meie lood hõlmavad endas pop’ilikku naisvokaali, meloodilisi kitarrisoolosid, kuid samas ka karmi meesvokaali ja raskeid riffe.”

Videosingli “I Feel No Pain” teemaks on võitlus iseenda deemonitega. Inimese suurimateks vaenlasteks on ta enda hirmud ja kompleksid, millega ta peab võitlust iga päev.

6-liikmeline bänd Tallinnast sai palju positiivset vastukaja juba albumi esimesele singlile ja nimiloole “Empty Words”, mis avaldati kuu aega tagasi. Kui sa oled selliste bändide nagu LACUNA COIL, LAMB OF GOD, INFECTED RAIN fänn, siis tasub kindlasti panna kõrv peale ka SOLD muusikale.

👉 EP’d saab striimida ja osta siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.