POISTEBÄND SUNLIGHT VÕLUB PULMAPIDUDEL VALLALISI

Vaid hoolitsetud välimusega musikaalsetest meesterahvastest koosnev ansambel Sunlight tuli välja uue singliga “Tuhanded teed”.

Bändi Sunlight moodustavad solist Kristo Poka, raadiotöö taustaga bäkilaulja Lauri Hermann, klahvpillimängijast bändi pesamuna Kristjan Reinvee, kitarrist Kalmer Neidla ja trummar Sven Schmeiman. Meloodilist skandinaavia stiilis tantsumuusikat viljelev Sunlight on tihe külaline ka pulmapidudel, kus eeskätt vallaliste neidude hordid lava ees oma koha leiavad. On muutunud reeglipäraseks, et vallatud pidumeeleolus neiud jätavad lavale oma numbreid ning teevad bändipoistele siivutuid ettepanekuid. Sunlighti tegijad on ka tublid sulesepad, sest uue laulu “Tuhanded teed” sõnad sai kirjutatud üheskoos. Bänd utsitab kuulajaid uskuma oma unistustesse ja leidma oma õige tee. Aktiivne suhtlus fännide ning koostööpartneritega toimub nii Facebook’is kui ka Instagramis “Ansambel Sunlight” nimelisel lehel.

Uut lugu kuula siit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.