ERKI PÄRNOJA UUS ALBUM ILMUS KOOS MUUSIKAVIDEOGA LOOLE “SOLEDAD”

Foto: Helina Kõrm

Täna ilmus Erki Pärnoja neljas album “Leva”. Koos albumiga nägi ilmavalgust muusikavideo loole “Soledad”.

“Soledad” on pühendus üksindusele – üksi enesega olemisele. Lugu vaatleb üksindust kui seisundit, mis on täis ilu, lõputuid võimalusi ja võimalikke vastuseid. Kõlaliselt areneb “Soledad” järk-järgult oma finaali suunas ning sisu heidab pilgu üha sügavamale inimese sisemaailma, kus vaikus valitseb kõne ja üksindus ühiskonna üle.

Video autor Kärt Hammer kirjeldab üksindust mitte kui millegi või kellegi puudumist vaid kui ajatut ruumi, milles peitub vabaduse essents. Idee sellest vaevu tabatavast tühimikust oli inspiratsiooniks video tegemisel, mis püüdis kujutada seda kummalist mentaalset seisundit teel iseenda mõistmiseni.

Maarja Merivoo-Parro: “”Leva” on indie eepos, kus muidu kitarriga igavikku otsiv Erki Pärnoja paljastab end tundliku vokalistina. Seitsme träkiga album viib seitsme maa ja mere taha, meloodiate otstesse ehitatud keerdtrepid õrritavad ja vaimustavad ning audio-rännaku lõppedes on kuulaja 100 aastat targem. Pikad outrod moodustavad omaette maailma, mis lubavad aimata ka neid kihte, mille mahakoorimiseni Erki alles teel on. Ehe ja kosutav.”

Album “Leva” on saadaval muusikaplatvormidel nagu Spotify ja Deezer. Kuula siit!

Erki Pärnoja soolotuur:

19.02 Vana-Vigala Rahvamaja, Raplamaa
22.02 Konguta Rahvamaja, Tartumaa
23.02 Kunda Linna Klubi, Lääne-Virumaa
25.02 Pajusti Klubi, Lääne-Virumaa
26.02 Palamuse Rahvamaja, Jõgevamaa
03.03 Kärla Rahvamaja, Saaremaa
06.03 Haanja Rahvamaja, Võrumaa
10.03 Saku Mõis, Harjumaa
11.03 Imavere Rahvamaja, Järvamaa
13.03 Toila Seltsimaja, Ida-Virumaa
14.03 Lüllemäe Kultuurimaja, Valgamaa
18.03 Philly Joe’s Narva (Vaba Lava Narva), Ida-Virumaa

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.