WILD DISEASE AVALDAS OMA SÜNNIPÄEVAL SOOLOALBUMI “DEKAAD”

Põhja-Tallinnast, Pelgulinnast pärit räppar, produtsent ja laulukirjutaja Wild Disease, kodanikunimega Jaanus Saks, avaldas oma sünnipäeval, 11. veebruaril albumi “Dekaad”.

“Dekaad” on väga pikka aega aktiivselt tegev olnud räppari debüüt sooloalbum. Viimase kümne aasta jooksul valminud lugudest koosnev plaat sisaldab 21 erinevat lugu, millest osa on ka avalikult varem välja antud koos muusikavideotega.

“2019 oligi see aasta, kus ma kogusin kõik oma tehtud materjali kokku ja hakkasin seda üle vaatama ja kokku panema. Nii palju erinevad projekte oli vaja üles otsida ja taustad üle nokitseda – mõte oli küps ja otsustasin 10 aasta jooksul tehtud materjali kokku panna ja albumiks vormistada,” räägib Wild. “Suure tõuke andsid ka muidugi sõbrad, kes ikka pushisid ja pushisid, et ma lõpuks ära teeksin selle.”

Mehe 34. sünnipäeval ilmavalgust näinud album ilmus esialgu digitaalselt, aga mõtted ja plaanid on ka muusika kollektsionääre rõõmustada limiteeritud koguse füüsiliste helikandjate näol.

“Avaldamise kuupäevaks valisin enda sünnipäeva, sest täpselt siis saab 10 aastat loost “Igavene tuli”, mis minu soololugudest jõudis ka hiljem video näol YouTube’i,” ütles Wild Disease.

Albumil teevad kaasa Risto Vürst, Maia Vahtramäe, AG, Johanna Randmann, Ines, Uku Suviste, Jana Liisa Johannson, Märten Männiste, Heliis Reinmägi, Sky Plusi hommikuprogramm, Laura Poom ja Jessica Saks. Produtsentidena on albumi biite loonud Wild Disease ise, Siim Ilves, Hannes Agur Vellend, Ilja Antonov ja Ardi Kaljuvee.

Koos albumiga ilmus ka uus video loole “Kus algas me tee”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.