KUULA! POP-ELEKTROONILINE DUO PÚR MÚDD AVALDAS UUE SINGLI “OOH AAH”

Púr Múdd (foto: Liina Notta)

Täna, 7. veebruaril ilmus pop-elektroonilise duo Púr Múddi selle aasta esimene singel “Ooh Aah”, mis on ühtlasi ka koosseisu esimene lugu, millele on vokaali andnud bändi liige Joonatan Siiman. Lugu tuli välja Hollandi plaadifirma Soave Recordsi alt ning on saadaval kõikides muusikaplatvormides.

Púr Múddi koosseisu kuuluvad kaks multi-instrumentalisti ja produtsenti – Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman – kelle koostöö sai alguse kaks aastat tagasi. Värskelt ilmunud singel “Ooh Aah” on duo jaoks erilise tähendusega kuna tegemist on esimese looga, kus inimesed saavad kuulda koosseisu liikme Joonatani häält. “Loo valmimisprotsess on kokku kestnud pool aastat ning meil on hea meel tulemust lõpuks ka kuulajatega jagada,” ütleb Joonatan.

“Ooh Aah” puhul on tegemist looga, mis on oma olemuselt sünge ja müstiline, kuid samaaegselt kaasahaarav ning tantsuline. “Kuna lugu on väga catchy ja sõnade poolest lihtne, siis on publikul ka seda meie kontserditel mõnus kaasa laulda,” lisab Oliver.

Eelmisel aastal ilmus koosseisult Armin van Buureni plaadifirma alt lugu “Smile” koostöös UK laulja ja laulukirutaja Daniel Pearce’iga, kelle hääl on inimestele tuttav rahvusvahelistest hittlugudes nagu Sigma – “Nobody To Love” ja DJ Regard – “Ride It”. Púr Múdd lubab, et ka 2020. aastal on koosseisult oodata palju uusi ja huvitavaid koostöösid, seega soovitavad nad hoida silma peal nende kanalitel.

Púr Múddi tegemistel saab silma peal hoida Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Kuula singlit “Ooh Aah” Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.