EESTI DŽÄSSIELU KORRALDAJAD SAAVAD NÄDALA PÄRAST ÜHEL LAVAL KOKKU

Raivo Tafenau (foto:Tanel Meos)

Tallinnas Mustpeade Majas tegutsev TAFF Club džässiklubi avab 2020. aasta esimese poolaasta sõbraliku kontserdiga – sügav kummardus tehakse Eesti džässielu edendajatele. Selleks puhuks saavad 13. veebruaril ühisel laval kokku džässifestivalide, -organisatsioonide ja – klubide esindajad, kes hoolitsevad selle eest, et Eestis džässilipp kõrgel lehviks.

“Sõbrad külla!” kontserdil 13. veebruaril astuvad lavale Viljandi kitarrifestivali vedaja kitarrist Ain Agan, Eesti Jazzliidu programmijuht laulja Anett Tamm, Jazzkaare produtsent bassist Marti Tärn, Philly Joe’s džässiklubi omanik ja hing trummar Reigo Ahven, nende personalijuht laulja Reelika Ranik ja Philly programmipealik saksofonist Lauri Kadalipp. TAFF Club paneb välja oma presidendi, saksofonisti Raivo Tafenau. Kauneid luuletusi ja džässimõtteid jagab Esmaspäeva Jazzi ja Sõru Jazzi korraldaja, armastatud näitleja Guido Kangur.

“Igalt kontserdilt, kas Philly Joe’s džässiklubi, Jazzkaare, Sõru jazzi, Viljandi Kitarrifestivali või Jazzliidu omalt, saan alati väga positiivse laksu. See ei puuduta ainult kontserdielamust, vaid näen, millise innuga ja rõõmuga asju korraldatakse, millised inimesed on asja juures,” rõõmustab muusik ja TAFF Clubi juht Raivo Tafenau.

Hooaeg jätkub võluva Marianne Leiburi kontserdiga, kus temanimeline trio toob lavale kauneid meloodiaid Eesti autoritelt, omaloomingut ja mõnusalt rütmikaid palasid. Märtsikuus pakub TAFF Club muusikasõpradele kaks eriilmelist kontserti – Siim Aimla Funk Band toob funki sõpradele värskeid tuuli ning Mingo Rajandi Kvartett koos Liisi Koiksoniga viib kuulaja rännakule, mille helirajad hargnevad mitmes suunas nii geograafilises kui stiililises mõttes.

Kontsertkava jätkub aprillis trummar Petteri Hasa kontserdiga, kes on juba ligi 20 aastat mõnusa tiksu andnud väga paljudele Eesti artistidele. Maikuus astub publiku ette palavalt armastatud Sofia Rubina, kelle energia täidab nii lava kui kogu saali ühe hetkega. Hooajale paneb punkti erikavana sündiv kontsert Pop’n’Jazz, kus ühendavad jõud Raivo Tafenau ansambel ja energiliselt omapärane laulja Silver Laas, keda laiem üldsus tunneb ansambli Traffic karismaatilise liidrina.

Raivo Tafenau julgustab inimesi kontsertidele tulema: “Džäss on selline muusika, mida pole keegi õnneks püüdnud lõpuni defineerida. See annab võimalusi ühendada erinevaid muusikastiile kriitikavabalt ning anda igale loole persoonikeskne aktsent.”

Vaata TAFF Clubi kava:

· 13.02 SÕBRAD KÜLLA!

· 27.02 MARIANNE LEIBUR TRIO

· 12.03 SIIM AIMLA FUNK BAND

· 26.03 MINGO RAJANDI KVARTETT FEAT. LIISI KOIKSON

· 09.04 PERSONA: PETTERI HASA

· 07.05 SOFIA RUBINA “WHERE IT BEGINS”

· 21.05 POP’N’JAZZ: SILVER LAAS JA RAIVO TAFENAU ANSAMBEL

Piletid on saadaval Piletilevi keskkonnas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.