UUED TUULED EESTI MUUSIKAMAASTIKUL, NOORTEBÄND 2019 FINALIST SK!VE AVALDAS ESIMESE MUUSIKAVIDEO!

Noortebänd 2019 finalist SK!VE, kes viis finaalist koju tiitli “Õhtulehe lugejate lemmik” ning kutse esineda legendaarsel festivalil Augusti Bluus, avaldas energilise muusikavideo loole “Spit Fire”.

SK!VE on Kohilast välja kasvanud bänd, kuhu kuuluvad noored ja ambitsioonikad muusikud Kristjan Kõva, Andreas Pall ning õde-venda Helena ja Alex Kurjama. SKIVE’i eripäraks peetakse nende muusika mitmekülgsust. Loomingus võib kuulda segu paljudest erinevatest žanritest ning nende live esinemised pakatavad nooruslikust energiast ja karismast.

Peale Noortebändi sai koosseis sisse uue hoo, tänu millele on jõutud esinema kõiksugustele üritustele üle kogu Eesti. Lisaks on hakanud nende loomingut esitama ka kodumaised raadiojaamad, näiteks Rock FM ja Raadio 2. Viimases valiti SK!VE singel “Spit Fire” legendaarses Koit Raudsepa juhitud raadiosaates nädala demoks. Kuna tagasiside singlile on olnud üle ootuste edukas ja kuulajaid ning kaasalauljaid palju nii kontsertidel kui ka striimimise platvormidel, siis otsustaski bänd lisada heale loole ka vinge muusikavideo, mis näitab hästi koosseisu iseloomu.

Finaali žüriis olnud Eda-Ines Etti kommenteeris: “Bänd on kõrge energiaga ning laval väga lõbusad ja vabad. Mind üllatas, et noored teevad sellist natukene vanakooli rokki kuid sellest ongi palju õppida ning algus on bändil väga hea!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.