LÕÕTSAVÄGILASED ANDSID OMA SÜNNIPÄEVAL VÄLJA UUE SINGLI “SABALUGU”

Rahvamuusikaansambel Lõõtsavägilased tähistab täna, 29. jaanuaril kuuendat sünnipäeva ja sel puhul on neil hea meel jagada käesoleva aasta suvel ilmuvalt viiendalt albumilt esimest singlit “Sabalugu”.

“”Sabalugu” räägib sellest milline oleks inimese elu siis, kui ta peaks oma igapäeva toimetusi tegema elades, koos sabaga. Lugu on saadud Karksi- Nuias elanud kanneldajalt Heino Sõnalt (1937-2019). Heino oli inspiratsiooniallikaks nii mõnelegi põlvkonnale kandlemängijatele. Tal oli mitmeid õpilasi, kellest üks, Eva Väljaots, mängib ka kaasa selles loos, täites sellega ka Heino enda suure soovi, mida ta kahjuks tervise halvenedes ise ei saanud enam teha. See laul on meiepoolne kummardus vanameistrile, ühtlasi ka sõbrale, Heino Sõnale,” sõnas Lõõtsavägilaste solist Andres Eelmaa. 

Kollektiivi Lõõtsavägilased kuuluvad: Andres Eelmaa (basskitarr, eestlaul); Rasmus Kadaja (lõõts, karmoška, järellaul); Margus Põldsepp (lõõts, karmoška, eestlaul); Ott-Mait Põldsepp (kitarr, mandoliin, järellaul) ning Tobias Tae (lõõts, karmoška, järellaul).

Palju õnne Lõõtsavägilastele! 🎉

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.