BIRGITI UUS VIDEO VIIB KÕRVUNI LUMME!

Foto: Erakogu

Lauljatar Birgit Sarrap on valmis saanud muusikavideo uuele singlile “Sinuga”.

“Kui minu viimased kolm videot on olnud mõnusalt suvised siis nüüd sündis video mõte tänu suurele lumeigatsusele. Läksime seda lund oma armsate inimestega taga otsima ja õnnestus ka leida… see kõik nägi niivõrd maaliline välja, et tekkis kohapeal soov ka video salvestada. Kuna päris professionaalset videotiimi kaasas polnud, siis näeb selles ka niiöelda kaadritagust ja “koduvideolikku” materjali minu tegemistest ja toredast ajast selles imekaunis kohas. Igaüks saab juba ise ära arvata kus video filmitud on,” räägib video filmimisest Birgit ise.

Singel “Sinuga” on Birgiti kauaaegse kitarristi Peter Põderi sulest, kellega koos alustati popmuusikuteed juba 11-aastasena lasteansamblis Kreeker Kids. Peter on Birgiti kitarristiks jäänud tänaseni. Singel on pärit Birgiti viimaselt albumilt “V”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.