📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: ANNE VESKI ON TAGASI ESIKOHAL!

Täpselt kuu aja pärast sünnipäeva tähistav popdiiva Anne Veski on pärast nädalast pausi oma aktuaalse singliga “Imeväärne aeg” MuusikaPlaneedi TOP 10-s taas esikohale kerkinud, kogudes oma 12. tabelinädalal 21,56% häältest.

Laulu “Imeväärne aeg” viisi autor on Armin Velgre ja sõnad kirjutas Leelo Tungal ning see asub siinses edetabelis liidrikohal neljandat korda. Olgu etteruttavalt mainitud, et esiviisikus asub veel teinegi Anne Veski pala, täpsemalt uusversioon tema megahitist “Позади Крутой Поворот” (#5), mille taga seisavad ka Zeva & Artjom Savitski.

Värske pingerivi positsioonil number kaks asub tabeli veteran, 14 nädalat paremate seas veetnud neljaliikmelise ansambli Sorus kinnisest ühiskonnast rääkiv lugu “Maskid” ja oma teisel nädalal kerkis neljandalt positsioonilt kolmandaks endise popduo Respekt lauljatari Rita Liiveri esitatud “Tsunami”.

Eelmise nädala esinumber, just täna 27. jaanuaril esimest sünnipäeva tähistav Synne Valtri Band asub lauluga “Teemant” nüüd neljandal platsil. Küllap tähelepanelikud MuusikaPlaneedi lugejad teavad, et meil on praegu lehel käimas ka Synne Valtri lugude hääletus ja see läheb lukku kolmapäeval, 29. jaanuaril kell 15:00. Kas Synne TOP 10-sse jõuab ka “Teemant”, selgub juba samal õhtul.   

MuusikaPlaneedi TOP 10 #240 (27. jaanuar):

1 (2) [12] Anne Veski “Imeväärne aeg” (21.56%)
2 (3) [14] Sorus “Maskid” (16.51%)
3 (4) [2] Rita Liiver “Tsunami” (14.68%)
4 (1) [4] Synne Valtri Band “Teemant” (13.3%)
5 UUS [1] Zeva & Artjom Savitski feat. Anne Veski “Позади Крутой Поворот” (10.55%)

6 (5) [9] No More Fridays “Downtown” (7.34%)
7 UUS [1] Ariadne “Queen of My Own” (5.96%)
8 UUS [1] Antsud “Läte” (5.05%)
9 UUS [1] Anne Loho & Jaak Linnas “Koolidisko” (3.21%)
10 UUS [1] Sunlight “Tuhanded teed” (1.83%)

Hääli: 218 (aitäh!)

Nagu alati, pääsevad edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud ja neile asuvad nüüd konkurentsi pakkuma viis uustulnukat: 

  • Birgit “Sinuga”
  • Elumees “Jääd mul meelde”
  • FuKs “Kaine”
  • Indrek Ventmann & Elis Loik “Igatsus”
  • Trad.Attack! “Tehke ruumi!” 

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ning läheb lukku pühapäeval, 2. veebruaril kell 23:59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.