CURLY STRINGS AVALDAB SINGLEID OMA LIVE-ALBUMILT “SÜMFOONILINE CURLY STRINGS”

Plaadi kaanefoto autor: Ülar Mändmets

Kuukene tagasi ilmus Curly Stringsi esimene live-album “Sümfooniline Curly Strings”. Plaadil on muusika, mis sai elavas esituses salvestatud 2019. aasta maikuus kolmel kontserdil Tallinnas, Tartus ja Pärnus koos Üle-Eestilise Noorte Sümfooniaorkestriga. Helikandjal on kokku 14 lugu, mis kõik pärinevad bändi eelnevatelt albumitelt – seega on kuulajatele palju mõnusat äratundmist, aga ka ohtralt põnevat avastamisrõõmu, kuna orkestriseaded on tuttavatele paladele lisanud uusi kihte ja värve.

Järgneva kuu aja jooksul avaldab ansambel sellelt plaadilt neli singlit, mis tutvustavad plaadil kõlavaid erinevaid esitusi ning seadjate käekirjasid – igaüks neist kõlab omanäoliselt ning annab vanadele headele lugudele uue helipildi.

Esimene neist on bändi esimese kitarristi Jalmar Vabarna loodud pala “Muu ei loe”, millele kirjutas sõnad Aapo Ilves ning seadis orkestrile Rasmus Puur.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.