CURLY STRINGS AVALDAB SINGLEID OMA LIVE-ALBUMILT “SÜMFOONILINE CURLY STRINGS”

Plaadi kaanefoto autor: Ülar MĂ€ndmets

Kuukene tagasi ilmus Curly Stringsi esimene live-album “SĂŒmfooniline Curly Strings”. Plaadil on muusika, mis sai elavas esituses salvestatud 2019. aasta maikuus kolmel kontserdil Tallinnas, Tartus ja PĂ€rnus koos Üle-Eestilise Noorte SĂŒmfooniaorkestriga. Helikandjal on kokku 14 lugu, mis kĂ”ik pĂ€rinevad bĂ€ndi eelnevatelt albumitelt – seega on kuulajatele palju mĂ”nusat Ă€ratundmist, aga ka ohtralt pĂ”nevat avastamisrÔÔmu, kuna orkestriseaded on tuttavatele paladele lisanud uusi kihte ja vĂ€rve.

JĂ€rgneva kuu aja jooksul avaldab ansambel sellelt plaadilt neli singlit, mis tutvustavad plaadil kĂ”lavaid erinevaid esitusi ning seadjate kĂ€ekirjasid – igaĂŒks neist kĂ”lab omanĂ€oliselt ning annab vanadele headele lugudele uue helipildi.

Esimene neist on bĂ€ndi esimese kitarristi Jalmar Vabarna loodud pala “Muu ei loe”, millele kirjutas sĂ”nad Aapo Ilves ning seadis orkestrile Rasmus Puur.Kategooriad: Album, Live, Singel

Sildid:, , , ,

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.