BIRGIT RÕÕMUSTAB FÄNNE SINGLIGA “SINUGA”

Birgit on välja tulnud uue singliga, mil nimeks “Sinuga”. Lugu on pärit lauljatari 2018. aasta septembris ilmunud albumilt “V”.

Loo autor on Birgiti bändi kitarrist Peter Põder ning pala produtseeris Timo Vendt. “Peteriga oleme muusikat teinud vähemalt viisteist aastat. Me tegime kunagi lastebändi Kreeker Kids, oleme mõlemad Kohilast pärit. Kui tol ajal kirjutas ta laule pigem emmedest-issidest ja koertest-kassidest, siis seekord kirjutas laulu armastusest. Kukkus väga ilusti välja ja võib öelda, et väga minulik ja meie bändilik laul,” rääkis Birgit raadiole Elmar antud telefoniintervjuus.

YouTube’is pole lugu “Sinuga” veel avaldatud, küll aga saab seda kuulata Spotifyst.

Laulu esitus 2018. aasta sügisel ETV “Terevisioonis”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.