UUSTULIJA KHAI AVALDAS TEISE SINGLI “MAD”

Foto: Ingrid Kerson

Oktoobri alguses enda debüütsingli avaldanud elektroonilise popmuusika artistil Khai ilmus teine singel “Mad”.

Khai debüütsingel “Play You” on kõlanud Eesti raadiojaamades ning valiti oktoobri neljandal nädalal Raadio 2 nädala demoks. Singel jõudis ka R2 saatesse “Muusika nõukogu”. Lisaks lõi Khai esimesest singlist DnB remixi Eesti drum ‘n’ bass produtsent ja DJ Audioholic, mida saab kuulata siit.

“Mad” on Khai debüütsingliga võrreldes palju isiklikum, sügavama kõlapildi ja aeglasema loomuga. Autor ise kirjeldab oma teist singlit järgmiselt: “Formaadilt on see rohkem nagu vestlus iseendaga – üks mõte, mida mul oli lihtsam väljendada muusikas kui pelgalt sõnades. Emotsioon selles laulus on terav, milles ma pikalt olla ei taha – ütlesin kahe minutiga ära, mis öelda oli.”

Lugu SoundCloudis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.