KATRINA MERILY REIMANDI VIDEOSINGEL “HETKEKS VAID”

Möödunud suvel sai tuule tiibadesse noor muusik Katrina Merily Reimand, kes esines viiuldades koos tšellokvartetiga C-Jam nende juubelituuril. Täna ilmus 18-aastase viiuldaja, lauljatari ja laulukirjutaja Katrina Merily Reimandi singel pealkirjaga “Hetkeks vaid”. Laulu meloodia ning sõnad on lauljatari enda kirjutatud. Loole filmiti ka maagiline muusikavideo, mille autoriks on Risto Kuuskla. Video peategelasi kujutavad Reimand ise ning näitleja Miika Pihlak.

“Hetke võtmine on justkui tiivalöök, mis viib meid linnuna taevasse lendama, kõikidest muredest eemale,” kirjeldab lauljatar enda singlit.

Katrina kirjutas loo 2019. aasta kevadel, kuid siis jäi see sahtlisse oma aega ootama. “Suvel vaatasin lugu uuesti ja võtsin ühendust tuntud helilooja ja džässpianisti Urmas Lattikasega, kellele lugu meeldis ning seetõttu oli ta lahkesti nõus abiks olema,” rääkis ta. Pianist lisas loole džässilikumat lihvi ning aitas neiul ka lugu produtseerida.

Lauljatari sõnul inspireerisid teda probleemid ja mured, millega ümberringi võideldakse. Tema sõnul tuleb võtta hetk, nautida vaikust ja kuulata vaid iseend, et eesmärkideni jõuda. “Me käime kõik üht lõputut rada ja otsime vastuseid, kuid lõplikud valikud ja otsused teeme me siiski vaid ise. Keegi teine meie eluteed muuta ei saa,” sõnas ta.

Muusikavideo on filmitud Tartu vanalinnas detsembri paiku, sest tuledes linn lõi mõnusalt romantilise meeleolu. Videos kujutab noormees ette, kuidas ta lülitab end muust maailmast välja, unustab mured ja hakkab kuulama noore neiu laulu. Sulgedes silmad, kujutab noormees vaimusilmas end ette koos lauljatariga armununa Tartu vanalinnas.

Katrina on lõpetanud Viljandi Muusikakooli ning õpib praegu Viljandi Gümnaasiumi viimases klassis. Peale gümnaasiumit plaanib neiu muusikat edasi õppima minna Tallinnasse.

“Hetkeks vaid” on Katrina teine singel sooloartistina.

2 kommentaari

  1. Anonüümne ütleb:

    Palju õnne!
    Bert Langeler

  2. Anonüümne ütleb:

    Armsad noored ja imeliselt kaunis muusika!
    Õnne ja armastust soovides Tiina

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: