AKARI EP “KÕIGI OMA”

Räppartist Akar ehk Andres Karhu andis 15. detsembril välja albumi nimega “Kõigi oma”.

Albumi nimi on “Kõigi oma”, sest plaat peegeldab Akari viimast aega, kus kõik püüavad saada tükki tema lojaalsusest ja “koogist”. Mitmetel erinevatel põhjustel on Akar olnud muusikast eemal igas aastas 11 kuud, vahel lausa mõned aastad, kuid nüüd on jäädavalt uue meeskonnaga kohal. Kui varasemalt oli mees introvertne ja tema muusika kõnetas vaid tema sisemust, siis nüüd kõnetab ta emotsioone, mis on kõigi omad igapäevaselt.

Pikalt muusikaga käsikäes käinud Akar räägib, et tema uus “Kõigi oma” EP on just see mida ta tahtis, et eelmisel aastal ilmunud plaat “Pättmees” oleks olnud, kuid kuhu ta poleks ilma “Pättmees” albumita jõudnud.

“Kõigi oma” EP koosneb seitsmest loost ning kolmel neist tegi artist koostööd Raino Schröderiga, kes on varasemalt teinud koostööd Kozinaki ja PK-ga. Instrumentaalide osas on eestlastest seekord abiks olnud ainult Frankensteinbeats (laulus “Lase elada”), kes on Akari produtsent olnud aastaid ning seisab ka instrumentaali taga laulul “Gravitatsioon”.

EP tracklist:
1. Mine perse
2. Lase elada
3. Ei tunne armastust (feat. Raino Schröder)
4. Kõigi oma
5. Mary Jane
6. Lojaalsus (feat. Raino Schröder)
7. Maagia (feat. Raino Schröder)

Album on lindistatud Akari enda Tallinnas asuvas stuudios, mis veel ei kanna nime, sest pole ametlikult “avatud”. Samas stuudios käib juba uue, täispika albumi lindistamine.

Need laulud on esimesed, mis iseloomustavad Akarit, tema loomingut ja seda, mis stiili muusikat võib artistilt tulevikus oodata.

Kuula EP-d Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.