TRUMMAR SIIM KOPPEL TULI VÄLJA VIRMALISTEST INSPIREERITUD MUUSIKAVIDEOGA

Ekraanitõmmis videost “Beautiful Force”

Käes on 13 ja reede ning trummar Siim Koppel on selleks puhuks tulnud välja muusikavideoga loole “Beautiful Force”, mis on ühtviisi pisut õudne ja suurepäraselt maagiline.

Muusika autoriteks on Siim Koppel ja tema hea tuttav, produtsent Egert Kanep. “Lugu sündis väga ebatavalisel moel. Tavaliselt sünnivad sellised lood nii, et kirjutatakse muusika, millele tulevad taha trummid ja rütm. Seekord läks aga nii, et salvestasin prooviks trummipartii ja saatsin selle Egertile. Ütlesin, et sellele võiks juurde sobida saund filmimuusikažanrist,” räägib Siim.

Muusikavideos on kasutatud UV-efekte. “UV-efektid sümboliseerivad minu jaoks Põhjamaade virmalisi. Trummimäng ja visuaalkunst on mulle alati meeldinud ja nüüd saan ma need omavahel siduda,” sõnab Siim.

“Video ise räägib eluteekonnast – ühel hetkel oleme punktis, kus oleme varem olnud – ja soovist gravitatsioonist lahti lasta ja lennata,” selgitab Siim. Gravitatsiooni näeb ka videos – kui Siim lööb trummipulkadega vastu trumme, lendavad tantsijad samal hetkel õhku, jättes mulje justkui oleks Siimul võime gravitatsiooni muuta.

Lisaks Siimule teeb videos kaasa 12 Free Flow Studio tantsijat.

Muusika – Siim Koppel ja Egert Kanep
Operaator – Karl-Robert Kurm
Montaaž – Sander Lebrecht
Tantsijad – Free Flow Studio
Koreograafia – Alice Aleksandridi

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.