LAULJATAR KÄRT ANTON RÕÕMUSTAB KUULAJAID UUE MUUSIKAVIDEOGA

Otepäält pärit ning näosaatest tuntud lauljatar Kärt Anton andis välja kaveri lugudest “A Dream Is A Wish Your Heart Makes” ja “Reflections”. Lood on pärit Disney animafilmidest “Tuhkatriinu” ja “Mulan”.

Kärdi valik kaverdada just Disney’st tuntud lugusid ei ole juhuslik. Kärt Anton on teeb kaasa mitmes Vanemuise teatri muusikalis – “Kaunitar ja Koletis”, “Ooperifantoom”, “Hüljatud” ja Rahvusooper Estonia muusikalis “West Side Story”. Disney muusikalis “Kaunitar ja Koletis” jagab Kärt peaosalise Belle rolli tuntud näitlejatari Saara Kadakuga.

Juba järgmisel aastal tuleb Kärt välja ka oma sooloprojektiga ning siis saab publik kuulda ka tema enda lugusid. Kärt Antoni tegemistega saab ennast kursis hoida Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Video: Alex Tervinsky
Valgus: Ranno Lauri
Mix & Master: Henrik Veeäär
Stilistika & MUA: Mari-Ly Kapp

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.