EESTI LAUL 2020 POOLFINALIST RENATE: “PROOVISIN KUUENDAT KORDA EESTI LAULULE NING LÕPUKS ÕNNESTUS!” (VAATA MUUSIKAVIDEOT!)

Foto: Fotoraat

Eesti Laul 2020 poolfinalist Renate avalikustas koos muusikavideoga enda loo “Videomäng”.

Renate räägib loo kohta järgmist: “Laul ise valmis juba pea kaks aastat tagasi ühel täiesti tavalisel talveõhtul. Peas hakkas kummitama üks käik, läksin klaveri taha, hakkasin seda mängima ning õige pea kujunes tänu sellele käigule välja nii laulu refrään kui ka salmid. Tol perioodil meenutasin palju tagasi ajale, kui olin alles väike laps ja mida toredat koos oma parima sõbrannaga ette võtsime ning laulusõnadesse panin ka just seda sama sõnumit. Mängimiste vahepeal mõtlesime ikka, et mida me küll tulevikus tegema hakkame ja kelleks tahame saada, aga ei osanud arvata, et niinimetatud täiskasvanueas meie teed enam nii tihti ei ristu ja näemegi üksteist vaid mõned korrad aastas.”

Renate on varasemalt välja toonud, et lauluga “Videomäng” prooviti Eesti Laulule ka eelmisel aastal. “Eelmisel aastal proovisime Eesti Laulule kandideerida sama lauluga, ent siis ei õnnestunud. Küll aga polnud laul ka täiesti valmis ning tagantjärele tunnen, et ongi hea, et nii läks, kuna saime nüüd viimase aasta jooksul lugu kõvasti lihvida, muidu olekski ta eelmisel aastal natuke poolikuks jäänud. Kokku olen Eesti Laulule proovinud kuus korda ning lõpuks sel korral õnnestus”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.