TRAD.ATTACK!’I UHIUUS MUUSIKAVIDEO ON EELLUGU KEVADISELE SUURKONTSERDILE

Kahe nädala eest uuelt albumilt esimese singli “Pass-pass” välja andnud Trad.Attack! sai valmis rokkiva muusikavideo. 

Muusikavideo on filmitud Põhjala tehases ning on eellugu kevadisele 360-kraadise lavaproduktsiooniga suurkontserdile Saku Suurhallis.

“Tahtsime, et meie esimene uue plaadi muusikavideo annaks edasi energiat, mis täidab ruumi, kui oma muusikat esitame,” kirjeldab Sandra Vabarna. “Iga uue looga tuleb mitmeid erinevaid videomõtteid, kuid “Pass-pass” oli täpselt see lugu, mis annab edasi julgust teha oma asja täisgaasil, sõita läbi täkistustest nagu tank ning esitada endale alati uusi väljakutseid. Ikka edasi, ikka edasi… nagu see ütlus on,” lisab Jalmar Vabarna. “Uued visuaalid, uus hingamine, see kõik jõuab kindlasti ka meie tulevasele suurkontserdile Saku Suurhallis,” lubab trummar Tõnu Tubli.

Muusikavideot saab vaadata siin: 

“Pass-pass” on esimene singel Trad.Attack!’i järgmisel kevadel ilmuvalt albumilt “Make Your Move”. Piletid 23. mail Saku Suurhallis toimuvale esitluskontserdile on soodushinnaga müügil veel aasta lõpuni. Pileteid müüb Ticketer.

Trad.Attack!’i neljas täispikk album “Make Your Move” ilmub 17. aprillil 2020 koostöös plaadifirmaga Made In Baltics.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.