ÜLLATUS: TANJA ANDIS ÜLE MITME AASTA VÄLJA SOOLOSINGLI!

Viimasel ajal rohkem teisi esinema õpetav Tanja Mihhailova-Saar pöördus tagasi “juurte” juurde, andes üle aastate välja päris oma laulu, millega käib kaasas ka video, vahendab portaal Sky.ee.

“Mul oli selline vaikne periood, kus kirjutasin lugusid põhiliselt teistele ja ei olnud seda õiget aega ja tunnet, et endale midagi luua,” rääkis Tanja. “”Kõik” sündis kuidagi ise. Ühel hetkel teadsin ma täpselt, millest tahan rääkida ja milline see laul võiks olla.”

Tanja sõnul räägib laul, mille autorid on Timo Vendt ja Mihkel Mattisen, reetmisest ja vigadest. “Igal asjal on piir ja igal asjal on lõpp!” tõdes lauljatar. “Põhiline on lasta vabaks oma negatiivetest emotsioonidest ja ka nendest inimestest, kes sinus neid emotsioone tekitavad.”

Vaata uut videot ja kuula pala Sky.ee-st. 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.