SELLE AASTA NOORTEBÄNDI POOLFINALIST JOHANNA KRISTINA AVALDAS UUE SINGLI “KAUGEL MAAL” KOOS ARMSA VIDEOGA

Noor muusik Johanna Kristina avaldas 28. novembril enda kirjutatud teise singli “Kaugel maal”.

“Kirjutasin seekord just eesti keeles, sest see aitas mul kõige paremini panna sõnadesse seda, mida ma välismaal elades tundsin,” jutustas Johanna Kristina. “Eelmisel aastal rändasin palju ringi, tahtsin näha maailma ning avastada erinevaid kultuure. Reisisin Euroopas ning elasin kolm kuud töödates vabatahtlikuna Brasiilias. Peale kõiki neid vahvaid seiklusi saan ma öelda, et reisida on vahva, kuid elada meeldib siiski kodus,” tunnistab Johanna Kristina. “Eks see on ikka nii, et vahepeal tuleb ära käia, näha, mis mujal toimub ja siis tekib mõistmine, et igal pool mujal ei pruugigi olla nii palju parem, kui arvasid.” Ühtlasi võitis see lugu sel aastal “Isamaa südames” kategoorias Paide südamelaulu konkursi.

Noor neiu on väga põnevil enda uue laulu avaldamisest: “Mul on nii hea meel, et mu teine ametlik singel on välja tulnud! Ma loodan, et see laul poeb kuulajate hinge kas siis ühel või teisel moel.” Samuti lubab neiu, et uuel aastal on oodata uut muusikat, mis erineb päris palju ta praegusest loomingust ning seekord koos täitsa teisel tasemel muusikavideoga. Seega on, mida oodata!

Muusika & sõnad: Johanna Kristina Artjušin
Mix & master: Kauro Tafitšuk
Produtsent: Kauro Tafitšuk
Kitarr: Kristjan Sootalu
Trummid: Henri-Hannes Sell
Viiulid: Mirjam Kits, Kätlin Kits
Video: Marit Aljas

Lugu Spotifys, Apple Music’us, Deezeris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.