📸 FOTOD: JAAK JOALA KOGUMIKU “ARM MU AINUS AARE” ESITLUS

Jaak Joala muusikalise pärandi sarjast ilmus sel kuul juba kaheksas eestikeelne plaat pealkirjaga “Arm mu ainus aare”, mis juhib hetkel ka Apollo poeketi plaadimüügi tabelit. Esmaspäeval, 25. novembril toimus Solaris Keskuse Apollos kogumiku esitlus.

Üritusel musitseeris akordionist Henn Rebane ja plaadiga seonduvat meenutasid muusikud Tõnu Sal-Saller ja Tõnis Kõrvits, prantsuskeelsete laulutekstide autor Lauri Leesi ning taustalauljad Liivi Rei ja Merle Talvik.

Plaadi koostaja Olavi Pihlamägi kinnitusel on see senistest Joala kogumikest oluliselt mahukam, sisaldades koguni 29 laulu väga erinevates stiilides. “Kirsiks tordil on viimane lugu “Varahommikul”, mis võtab selle plaadi imeilusalt kokku ja näitab, et Jaak oli võimeline laulma peaaegu igat sorti muusikat,” ütles Pihlamägi, nentides et tal on natuke kahju sellest, et kogumikule jõudis vaid kolm Eesti heliloojate laulu.

Jaak Joala kogumike sarjas on ilmumas veel üks eesti- ja üks venekeelne plaat.    

Vaata fotosid plaadi “Arm mu ainus aare” esitlusest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.