ORELIPOISS ESINEB KOOS SEPI KUMPULAINEN DUOGA SOOMES JA TALLINNAS

Jaan Pehk ehk Orelipoiss alustab täna kontserttuuri Läänemere taga ning saabub peatselt kodumaa lavadele.

Täna, 20. novembril esineb Orelipoiss Soomes, Tamperes ning homme Helsingis. Tallinnasse jõuavad tuuri “Finest International Music Concert Tour Ever 2019” maagilised ja humoorikad helid reedel. Laupäeval astub muusik üles Pärnus. Tuuril esinetakse koos põhjanaabrite huumorimuusika legendi Sepi Kumpulaineniga.

Sepi Kumpulaineni lauludega said paljud eestlased tuttavaks juba üheksakümnendate alguses. Duo, kuhu kuulub ka Juha Saunala, esituses tulevad ettekandele nende tuntuimad palad nagu “Kutsukaa Putkimies”, “Hirviö tuli mua vastaan”, “Armotonta menoa” ja “Dip pa da”, mida on mänginud ka Eesti raadiojaamad.

Jaan Pehk esitab omaloodud laule, mille hulka kuuluvad kindlasti “Neli jäätist”, “Valss”, “See alles jääb” ja “Minu pruut”. Mõlemad mehed lubavad anda kõikjal korraliku ja lõbusa täispika kontserdi, kust ei puudu ka paar ühist pala.

Kohapeal on müügil CD-plaadid ning avatud on baar. Soomes toimuvate kontsertide piletid on müügil Tiketti ja Ticketmasteri müügikeskondades, Eestis saab pileteid osta Piletilevist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.