APOLLO TOP 15: SUVISE LAULU- JA TANTSUPEO USB MÄLUPULK ON ENDISELT KUUM KAUP

Eelmisel nädalal me poeketi Apollo müüdumate albumite edetabelit ei tutvustanud, aga tipus oli siis – ja on ka nüüd – suvel toimunud laulu- ja tantsupeo “Minu arm” kinkekarpi pakendatud mälupulk.

Eesti Rahvusringhäälingu poolt välja antud USB pulgalt leiab tänavuse laulu- ja tantsupeo “Minu arm” salvestised. Juubelipeo sündmustest on mälupulgal taasvaadatavad tantsupeo viimane etendus, laulupeo kaks kontserti ja rahvamuusikapidu. Kokku enam kui 13 tunni jagu meeliülendavaid elamusi. 

Apollo TOP 15-ne teisel platsil paikneb Kadri Voorandi juunikuus ilmavalgust näinud CD “In Duo with Mihkel Mälgand”, mis ilmub järgmise aasta alguses plaadifirma ACT alt ka rahvusvaheliselt. Erikülaline NOËP annab viisikettal oma jõulise panuse loos “What If I Did Kill You” ning ainsa bändiversioonina kõlab “Kuldrenett”, kus liituvad Marek Talts kitarril ja Ahto Abner trummidel.

Möödunud korral hõbemedalile tulnud rokkansambli Must Hunt plaat “Oota mind ära” asub seekord Apollo pingerea kolmandal positsioonil. Lisaks nimiloole kõlavad Musta Hundi 12-laululisel helikandjal kõik ansambli uue koosseisu singlid nagu näiteks “Suudluskindlad huuled” ja “Tuletooja” ning ka täiesti uued senikuulmata palad. Bänd on helikandjat esitlenud juba Pärnus, Tallinnas ja Raplas, kuid Tartu inimesed saavad plaadiesitlusest osa 2. novembril.

Apollo TOP 15 (25. oktoober):

1 Laulu- ja tantsupidu “Minu arm” 2019 USB pulk
2 Kadri Voorand – In Duo with Mihkel Mälgand
3 Must Hunt – Oota mind ära
4 Jaak Joala – Ma joobun õnnest
5 Lastelaulud – Muki on koerake
6 Billie Eilish ‎– When We All Fall Asleep, Where Do We Go?
7 Puuluup – Süüta mu lumi
8 Marek Sadam – Tulbid ja bonsai (3CD)
9 David Garrett – Rock Revolution (CD+DVD)
10 Robert Lõvi – Ainult udu
11 Korn ‎– The Nothing
12 Lana Del Rey – Norman Fucking Rockwell
13 SHANON – Tuhat ja üks ööd
14 Naised Köögis – Uhke ja vaba
15 Slipknot – We Are Not Your Kind

Edetabel on koostatud Apollo poodide müügitulemuste põhjal ajavahemikul 18.-24. oktoober.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.