ANSAMBEL RUBUNDI AVALDAS LOO “OOPIUM”

Ansambel Rubundi on salvestanud laulu pealkirjaga “Oopium”.

Loo sõnade ja muusika autor ning esitaja on Liisa Tetsmann, salvestas ja miksis Margus Alviste (Funki Factori Audio Production Studio).

Rubundi loodi 2015. aasta südasuvel. Eneseiroonilist originaalloomingut esitavale põhikooslusele annab hääle ja sõnad Liisa Tetsmann, kes omakorda mängib ka kitarri. Trummidel annab ansamblile rütmilised panused Indrek Tetsmann. Kontrabassil hoolitseb vibratsioonide eest Martin-Eero Kõressaar. Liikmed ise kirjeldavad loomingut kui värvikat blues’i-maigulist segu emotsionaalsetest ja meloodilistest kiiksudest, videvikuromantikast ning öisest inspiratsioonist.

Lugu “Oopium” saab kuulata ka Spotifys, BandCampis, SoundCloudis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.