UUS TEGIJA: KHAI JA TEMA DEBÜÜTSINGEL “PLAY YOU”

Foto: Ingrid Kerson

Eesti muusikamaastikule on sisenenud uus artist Khai debüütsingliga “Play You”, mis on oma kõlavärvi poolest mängleva ja pisut salapärase olemusega elektrooniline poplaul.

Autori sõnul avaldub läbi selle muusika temast teistsugune pool, mille olemasolust inimesed muidu ei teaks. “Selle laulu sõnu kirjutades tundsin, et võtan tagasi osa võimust, mis teistel inimestel minu üle tekkinud oli – muutsin nõrkuse oma tugevuseks,” ütleb Khai oma värske singli kohta.

Khai ehk Kristel Kolkanen on 21-aastane neiu, kelle suurimaks kireks on muusika. Kristeli muusikaline teekond sai alguse 9-aastaselt, mil ta alustas klaveriõpinguid. Hiljem asus ta õppima kompositsiooni Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis, kus märgati ka tema andeid heliloomingus. Nimelt võitis ta 2015. aastal “Noor helilooja” konkursi muusikapalaga “Kuma”, mis on kirjutatud akordionile ja saksofonile ning sisaldab Türgi rahvaviise. Praegu jätkab ta õpinguid Taavi Paometsa juhendatud muusikaproduktsiooni erialal.

“Play You” produktsiooni puhul sai Kristel suuresti inspiratsiooni oma tuttavate bändist Würffel. Muusikapala vokaali ja produktsiooni on loonud Kristel Kolkanen ning trummidel on Mihkel Kuusk.

Värsket singlit saab kuulata ka SoundCloudist ning Khaid jälgida Instagramis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.