KUULA: TANEL PADAR RÕÕMUSTAB FÄNNE ARMASTUSLAULUGA “TARTUST PARIIS”

Foto: Merili Reinpalu

Tanel Padar andis välja uue omakirjutatud loo, mis on artisti enda sõnul esimene päriselt tema elust rääkiv laul.

Tanel kommenteerib: “Täpselt kaks aastat tagasi käisin ma kihlatuga esimesel deidil. Kuna olin sel ajal kõrgendatud meedia tähelepanu all, ei olnud mõeldav kohtingut teostada Eestis, sest nii ei oleks meil teineteise seltskonna nautimisest midagi välja tulnud. Seega tuli mul täiesti hullumeelne plaan minna õhtust sööma 440 kilomeetrise autosõidu kaugusele. Me olime valmis riskima asjaoluga, et sellest võib saada kas elu parim trip või kõige pikemate sekunditega õhtu. Pärast 880 km ja 12h kestnud kohtingut saigi Tartust Pariis. “Tartust Pariis” on pühendatud sellele õhtule ning seiklusele, mis tänu selle riski võtmisele alguse sai.”

Lugu Spotifys.

Muusika ja sõnad: Tanel Padar

Tanel Padar: kitarr, vokaal, taustvokaalid
Kaspar Kalluste: trummid, klahvpillid, produktsioon
Tarvi Kull: klahvpillid
Siim Usin: basskitarr
Vallo Kikas: mix/master

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.