METRO LUMINAL AVALDAB NOVEMBRIS UUE ALBUMI, MIDA ESITLETAKSE TALLINNAS, PÄRNUS, TARTUS JA VILJANDIS

Alternatiivroki bänd Metro Luminal annab novembris välja uue plaadi “Ajaja”, millele toimuvad ka esitluskontserdid.

Esimene kontsert leiab aset 8. novembril Von Krahli teatris. Erikülalisena teeb kaasa helilooja ja kitarrist Mauno Meesit. Lavale astub koosseis Robin Juhkental (vokaal), Rainer Jancis (kitarr), Kalle Nettan (bass) ja Marko Atso (trummid).

“Ajaja” on kiirerütmiline järg möödunud aastal ilmunud albumile “Üheksast viieni”. Turbulentse, ent töökindla Metro Luminali salvest on aastakümnete jooksul kuulajate seas hitistaatusesse jõudnud palasid päris hulga – “Isa tuli koju”, “Ta õrnas käes”, “Viimne kiri”, “Aina rohkem” jne. Nüüdne, järjena möödunud aastal ilmunud albumile “Üheksast viieni” peidab “Ajaja” endas neid samu jõulisi värve, millega kujundati Eesti 1990. aastate rokiskeenet – Rainer Jancise eripärane kitarrimäng, palade salapärane lüürika ning romantilissünged meeleolud. Metro Luminali liidri Rainer Jancise sõnul on bändi 31. sünnipäevaks ilmuv album lõbuskurb, ent mõtterikkas vaheldus igapäevaelule. “Ajaja” ilmub Vaiguviiuli väljaandena novembri algul nii CD kui vinüülina.

Metro Luminali plaadi “Ajaja” esitlused:

  • 8. novembril kell 21.00 – Von Krahli teater (Tallinn)
  • 15. novembril kell 21.00 – kultuuriklubi Tempel (Pärnu)
  • 6. detsembril kell 20.00 – Eesti Rahvamuuseumis (Tartu)
  • 7. detsembril kell 21.00 – Viljandi Legendi Pööning (Viljandi)
  • 27. detsembril kell 21.00 Von Krahli teater (Tallinn)

Kuula albumilt laulu pealkirjaga “On midagi, mis jääb”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.