📸 FOTOD: MIANG ESITLES FOTOGRAFISKA TALLINNAS ALBUMIT “LIFE OF PATTERNS”

Laupäeval, 5. oktoobril esitles MIANG Telliskivi Loomelinnakus asuvas Fotografiska Tallinnas debüütalbumit “Life Of Patterns”.

Helikandja esimene esitlus toimus juuli lõpus Hoovuse nimelisel üritusel, seekord oli lisaks duole MIANG laval veel ka Rauno Vaher trummidel. Kontserdi eel ja järel mängis publikule plaate Peeter Ehala (TIKS). 

MIANG on 2019. aastal sündinud indie/ambient koosseis, mis seob endaga ühte muusikutest paari Mick ja Angeelia Pedaja. Duo muusikaline kõlapilt varieerub erinevate kultuuride vahel nii akustiliselt kui ka elektroonilisse põimununa. Debüütalbum “Life Of Patterns” ilmus selle aasta augustis, seal on kaasategev ka keelpillikvartett Prezioso ning trummidel ja trompetil Aivar Surva.

MIANGi puust USB albumit “Life of Patterns” saab tellida 311.ee lehelt.

Vaata fotosid MIANGi plaadi esitluskontserdist:

Singel “It’s All Around”: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.