KLASSIKALISE MUUSIKA ROKKSTAAR DAVID GARRETT ESINEB JUBA SEL REEDEL TALLINNAS

David Garrett (foto: Wioletta Janoschek)

Viiuldaja David Garrett jõuab oma maailmaturnee “Unlimited – Live” raames Tallinnasse, Saku Suurhalli juba sel reedel, 11. oktoobril. Tuur sai eduka alguse Davidi kodukandis Saksamaal ning loomulikult võeti ta soojalt vastu ka Šveitsis ja Austrias. Piletid Tallinna kontserdile on müügil Piletilevis!

David Garrett toob “Unlimited – Live” tuuril kuulajateni oma parimad palad ja põnevamad töötlused tuntud pophittidest ning esitab ka täiesti uusi lugusid. Kontsert pakub lisaks kvaliteetsele muusikaelamusele ka visuaalset naudingut, sest kasutuses on tipptaseme tehnoloogia, mis sulatab esitatava muusika ühte spetsiaalselt selleks tuuriks loodud kaunite taustakaadrite ja animatsioonidega.

Juba oma karjääri alguses ei lasknud David Garrett muusikalistel žanridel end piirata. Sõna “Unlimited” (ehk “piiramatu”) tähendab tema jaoks kindlasti enamat kui vaid osa tuuri nimest. Tegemist on tema elufilosoofiaga. Kõik, kes Davidit teavad, teavad ka, et tema loomingulisus on piiramatu. Oma kirega muusika vastu on tal õnnestunud tuua täiesti uus publik mitte ainult crossover stiilini, vaid tekitada paljudes inimestes huvi ka klassikalise muusika vastu. Tema käsitlused rokkhittidest nagu näiteks “Purple Rain” või “Smells Like Teen Spirit”, imekaunid versioonid paladest “Nothing Else Matters” ning “November Rain” ja põnevad töötlused maailmakuulsatest hittidest “Viva La Vida” ning “Hey Jude”, aga ka klassikalise muusika teosed nagu Beethoveni 5. sümfoonia või Debussy “Clair de Lune”, on viinud ekstaasi publikuid üle kogu maailma ning pannud kuulajad kõvasti käsi plaksutama ja spontaanselt tantsima.

David Garretti tuur “Unlimited – Live” pakub unikaalsele crossover programmile lisaks parimad rokihitte, kauneid ballaade ja pisut imelist klassikalist muusikat. Piletid juba sel reedel, 11. oktoobril Tallinnas, Saku Suurhallis toimuvale kontserdile on müügil Piletilevis!

Ürituse leht Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.