KUULA JOHANNA RANDMANNI LÜHIALBUMIT “MINA”, MIDA ESITLETAKSE 10. OKTOOBRIL TELLISKIVI LOOMELINNAKUS!

Laulja ja laulukirjutaja Johanna Randmann esitleb järgmise nädala neljapäeval, 10. oktoobril oma uhiuut plaati “Mina” Telliskivis, Kärbses. Tegemist on neiu esimese albumiga, millel kuus eestikeelset lugu indie-pop-folk võtmes. Plaadil löövad kaasa mitmed muusikud ja pillimehed. Vastutav produtsent on Jaanus Saks, kogu loometöö on miksinud/masterdanud Keijo Koppel RoundSound Stuudios.

Nii nagu Johanna looming, põhinevad ka plaadil olevad laulud isiklikest elukogemustest ja inimestest. Tüdruku üheks põnevamaks osaks lugude loomise puhul on sõnade kirjutamine, kasutades fraseologisme või mitmetähenduslikke fraase, mis pole tihti üheselt mõistetavad. Kuigi igal lool on oma isiklik tähendus, annavad sügavamõttelised read kuulajatele vabaduse laule isemoodi tõlgendada.

Johanna kirg on alati olnud muusika loomine ning tulevast plaati kirjeldab ta nii: “See on nagu esimene osa mitmeseerialisest sarjast, kuid muusikalises võtmes. Laulud on tihedalt kõik omavahel seotud. “Mina” on ka hea sissejuhatus nendele, kes minust veel midagi kuulnud ei ole”.

Esimene singel, mis ilmub plaadilt kannab pealkirja “Kodu” – sellele ilmus ühtlasi ka kuuest osast koosneva videoseeria esimene video:

Täpsemat infot Johanna plaadi ja selle esitluse kohta leiad Facebookist.

Album on kättesaadav kõikides striimikanalites ning kes soovib seda endale füüsilisel kujul, saab Johanna Randmanniga sotsiaalmeedia kaudu isiklikult ühendust võtta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.