REEDEL ILMUS PÚR MÚDDI VÄRSKE SINGEL “SMILE”

Foto: Taaniel Malleus

Reedel, 4. oktoobril, tuli välja Hollandi plaadifirma Armada Musicu alt Eesti elektroonilise duo Púr Múddi uus singel “Smile”. Loole on vokaali andnud UK laulja Daniel Pearce, artistinimega DTale, kelle vokaali saab kuulda ka Sigma ühel tuntumal lool “Nobody to Love”.

Púr Múdd on kolm aastat tegutsenud duo, mille koosseisu kuuluvad kaks noormeest – Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus. Koosseisu uus singel “Smile” on tegelikult valmis olnud juba pikemat aega, kuid noormeeste sõnul seisis lugu pikalt sahtlis, sest puudu oli õige vokalist.

Tänu eelmise aasta Sigma Eestis esinemisele loole ka õige laulja leiti. “Selle loo jaoks otsisime võimsat vokaali ning nähes Sigmat ja Danieli eelmine aasta Eestis esinemas, saime kohe aru, et Danieli vokaal sobiks meie looga suurepäraselt,” räägib Oliver loole laulja leidmisest. “Meil on väga hea meel, et saime Danieliga koostööd teha ning loodame, et tulevikus on meil veel mõni ühine lugu tulemas,” lisab Joonatan.

Púr Múdd’i “Smile” on mõnusalt kerge ja suvine lugu, mille meloodia jääb kummitama pikaks ajaks. “Eesti sügisesse kulub kindlasti ära üks hea ja rõõmsakõlaline lugu, mis kõik tumedad mõtted ära viib ning naeratuse suule toob,” ütleb Oliver.

Kuula uut lugu SIIT.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.