TARTU BLUUSIKITARRIST AVALDAS SVINGTANTSIJATEGA VIDEO

Kaader muusikavideost “Waiting Around”

Täna, 4. oktoobril avaldas bluusikitarrist Andres Roots muusikavideo “Waiting Around”, mille filmis ja lavastas Tartu Genialistide Klubis Asko-Romé Altsoo ning milles teevad kaasa tantsuklubi Tartu Swing tantsijad. Pala “Waiting Around” pärineb samanimeliselt vinüülplaadilt, mille esitlustuur lõpeb täna õhtul tasuta kontserdiga Pärnu Endla Jazzklubis. 

Tartu tehases Vinyl Plant valminud “Waiting Around” on esimene Eestis kohapeal toodetud 7-tolline heliplaat. Rootsi eelmine vinüül, 2016. aasta LP “Roots Music”, oli esimene Eestis toodetud 12-tolline ning esimene Eestis tehtud vinüülplaat üldse, tõustes toona ka R2 Eesti albumitabeli tippu ning pälvides Kuldse Plaadi auhinna.

Andres Roots valiti mullu Briti raadio Severn FM saate The Blues Hour kuulajate poolt Aasta Bluusimeheks ning tema viimane CD-album “Breakfast in September” tõusis talvel nii Suurbritannia kui Prantsusmaa raadiote enimmängitud bluusiplaatide esikümnesse, viies Rootsi ka ajakirja Blues in Britain märtsinumbri esikaanele. Raamat “Eesti muusika 100 aastat” tutvustab teda kui “Eesti kitarristide hulgas rahvusvaheliselt tuntuimat puhta bluusi mängijat.”

Video “Waiting Around” YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.