DANIEL LEVI JA SANDER MÖLDER ANNAVAD ESIMESE ÜHISE KONTSERDI

Daniel Levi ja Sander Mölder (foto: Kris Süld)

Sel reedel, 4. oktoobril annavad Daniel Levi ja Sander Mölder Salme Kultuurikeskuses esimese ühise kontserdi Red Bull Presents Fresh Picks, kus tulevad esmakordselt ettekandmisele ka nende värsked singlid “High Roads” ja “Hazelnut”. Lisaks neile astuvad õhtu edenedes lavale ka TIKS DJ’d.

Sander Mölderi sõnul oli neil soov koos muusikat luua juba mõnda aega. “Saime korra isegi stuudios kokku, aga siis veel kuidagi polnud vist õige hetk. Nüüd kui Daniel tuli väga konkreetse “High Roads” demoga, siis see koheselt kõnetas mind ja ei olnudki rohkem mingit küsimust,” kommenteeris Mölder koostöö algust. Lisades, et sama loomingulise energia ja inertsi pealt valmis üheskoos ka teine lugu, “Hazelnut”, mille Siim Avango poolt mängitud bassigruuvid on juba paljudele pähe kummitama jäänud.

“Oleme väga põnevil, et oma uut muusikat publikule mängida, tunnen, et bändiga live esitus annab neile lugudele täiesti teise tasandi. Lisaks ei ole me varem sellises formaadis ühiskontserti teinud, see saab olema äge eksperiment ning luban, et meil on ka mõningaid üllatusi varuks ja kutsume ka ehk veel mõne sõbra lavale,” jagab Daniel kontserdi tagamaid.

Uksed avatakse reedel, kl 22:00.
Piletid on eelmüügis Ticketeri kodulehel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.