KUULA: ROCKANSAMBEL EMPTY MIND TULI VÄLJA UUE LOOGA “ÜKS VEND”

Usinad MuusikaPlaneedi lugejad on tõenäoliselt kuulnud 2000. aasta sumedatel augustipäevadel Pärnu-Jaagupis moodustunud rockbändist Empty Mind. Nende singel “Vari” püsis sel suvel 15 nädalat meie iganädalases TOP 10-nes, jõudes välja kõrgele teisele kohale. Nüüd on punt avalikustanud uue loo pealkirjaga “Üks vend”.

Nagu seisab kirjas nende Facebooki lehel, siis audiohoolikutest, bändomaanidest ja eneseimetlejatest koosnev “ansambel” ei tea siiani mida nad täpselt tahavad, veel vähem kuidas seda saada. Empty Mindi muusikat on tabavalt iseloomustanud üks kontserdikülastaja: “Selline lahe, nagu vanakooli rocki ja pungi segu…”

Bändi moodustavad:
Gajane Kurbanova – bass, bäkkvokaal
Margus Paugus – vokaal, kitarr
Veiko Merisalu – kitarr
Jürgen Ild – trummid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.