VAATA LAURA PÕLDVERE UUT MUUSIKAVIDEOT “DON’T SHUT ME OUT”!

Laura Põldvere on sellel suvel suutnud täita oma pikaaegse unistuse ning alustanud koostööd välismaise muusikakirjastusega Sugar House Publishing. Nende eestvedamisel tuleb novembris välja ka tuliuue materjaliga Laura album, mis on pea täies mahus salvestatud ja produtseeritud väljaspool Eestit.

Uue albumi muusikalise teekonna suunanäitajaks on lugu tööpealkirjaga “Don’t Shut Me Out” ning selle on kirjutanud ja produtseerinud Sugar’i peaprodutsent Johan Nybäck.

Sugar House Publishingi laulukirjutajad ja produtsendid on seni positsioneerinud ennast Aasia muusikaturule, omades viimasel neljal aastal Jaapani edetabelites üle 50 esikoha, olles Hiinas Billboard V edetabeli top 10-s ja müües albumeid miljonites.

Vaata Laura uut musavideot “Don’t Shut Me Out”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.